april 6, 2020 at 2:02 e m

Startsida

Hej och välkommen till vår blogg. Här kommer du kunna läsa allt som rör fotostudior och makeupartister. Mode och makeup är en otroligt populär industri och det finns många som vill jobba på båda sidorna av branschen. Den ena sidan handlar om allt jobb bakom kameran och den andra handlar om att modella. Vi kommer lägga störst fokus på modellandet och vad man ska tänka på.

Det som är positivt med denna bransch är att det finns så otroligt många möjligheter även om du skulle bo i en lite mindre stad. Det finns alltid företag, klädmärken och andra som producerar kampanjer och jobb där de behöver modeller. De flesta brukar ha en ganska specifik bild av vad de söker och har du tur passar du in i detta. Är du utbildad makeupartist eller stylist kan du så klart även hjälpa till bakom kameran.

Vårt mål med denna sajt är att fungera som en guide i en bransch som faktiskt är ganska mytomspunnen. Vi är väl medvetna om att det finns många människor som drömmer om att göra en karriär inom mode och makeup. Men det finns faktiskt väldigt lite information på nätet om hur man ska gå tillväga. Vi hoppas kunna ändra på detta med vår blogg.

Detta är en rolig bransch men det är samtidigt en miljö med hård konkurrens och stora krav. Här vill vi också kunna bidra med en positiv och peppande blogg. Vill du ge dig in i denna bransch får du vara beredd på att konkurrera med flera andra om det gäller ett visst jobb. Du måste vara förberedd på att få en del nej. Vi fokuserar på hur du kan hålla fokus och känna dig säker i dig själv i en ytlig bransch.